Billig gulvafslibning priser og smukke gulve

Billig gulvafslibning priser i København. Ved at benytte os til din næste gulvopgaver, får du dit trægulv frisket op til rigtig gode priser. Vi er konkurrencedygtige på gulvafslibning priser og har kort ventetid.

Billig gulvafslibning priser

Billig gulvafslibning priser får du her hos os samtidig med en kort ventetid. Ønsker du udført billig gulvafslibning? Så kan vi helt sikkert hjælpe dig. Du kan vælge imellem en række forskellige former for gulvbehandling til opfriskning af overfladen. Det eneste du skal gøre er at kontakt os for en snak og du er godt på vej.

Godt afslibning priser

billig gulvafslibning og afslibning priser der virkelig kan gøre en forskel i boligenDer er ingen grund til at betale mere end højest nødvendigt for at få udført et stykke håndværk i hjemmet og det gælder også for gulvarbejde. Vi er et lille gulvfirma uden de helt store faste omkostninger. Med et værksted og lille kontor i mesters bolig er ikke de store omkostninger vi har til husleje. Vi kører ikke i store biler og har mange chefer anstat. Nej, mester arbejder selv i marken og mesters kone laver selv regnskabet når hun kommer hjem fra arbejde. Det skal naturligvis kommer vore kunder til gode at de kan få udført et kvalitets arbejde hos os til en absolut fornuftig pris. Vi skal ikke tjene mere end højest nødvendigt og vi har en filosofi om at det skal være muligt at få lavet deres trægulve uanset størrelsen på pengepungen. Det er både til gavn for trægulvet men også for hjemmets beboere.

Hvad er en gulvafslibning?

Det er en proces som benyttes til at afslibe et trægulvs gamle overflade så den trærene flade kan påføres en gulvbehandling. En gulvafslibning er ikke blot en afslibning men derimod en række forskellige slibeprocesser som hver samlet set munder ud i en fuldslibning. En fuldslibning består af følgende processer:

* Grovslibning (korn 24 – 48)
* Mellemslibning (korn 60 – 80)
* Finslibning (Korn 100 – 120)
* Polering

Alle disse forskellige afslibning går op i en højere enhed og giver alt i alt den afslibning som er nødvendigt til at fjerne den gamle overflade så der kan påføres en ny. Gulvafslibning udføres individuelt tilpasset det enkelte trægulv og altid under hensyntagen til gulvets beskaffenhed. Der afslibes kun meget nænsomt og der der fjernes ikke mere af træet end højest nødvendigt. Rent gulvslibnings mæssigt og bearbejdnings mæssigt kan der afslibes diagonalt, på kryds eller på langs afhængig af overfladens art, og hvilken gulvbehandling der vælges.