Gulvafslibning København | Afslibning på amager og i Valby

Har du overvejet at få afslebet dine gamle og slidte trægulve? Så kan vi helt sikkert hjælpe dig. Med en gulvafslibning kan selv de værste trægulve friskes op så de blive smukke og behagelige for familien at gå på.  Vi udfører gulvafslibning København og har nok byens fornuftigste gulvafslibning priser.  Så kontakt os gerne for en personlig snak om dine trægulve så råder vi dig gerne på vej.

Gulvafslibning København

En gulvafslibning pris kan variere meget fra gulvfirma til gulvfirma i Københavns området. Der er jo ingen grund til at betalt for meget, så derfor er du sikker på en billig gulvafslibning hos os hvor kvaliteten er i højsædet.

Gulvafhøvling er et alternativt

 En gulvafslibning kan fås til fornuftige priser i forhold til så mange andre former for boligrenovering. Der kan hentes gode priser på alle former for gulvbelæning, gulvlægning, gulvafslibning, gulvafhøvling og gulvbehandling. Ved at gå ind på vores hjemmeside og få en pris, så er det ikke kun prisen som vil overraske positivt, men du kan også være sikker på at gulvarbejdet udføres professionel og med en erfaren hånd.

gulvafslibning københavn

Kvalitets afslibning af trægulve

Gulvafslibning er ikke nogen leg. Det kræver at man kender til træ og ved hvordan træ reagerer i forskellige situationer, herunder påvirkning ved afslibning og efterbehandling. Det er nødvendigt med en stor erfaring og fortrolighed med de store gulvslibemaskiner, som ved den mindste uopmærksomhed kan ødelægge et ellers flot trægulv.

Muligheder for gulvbehandling

Efter en afslibning vil trægulvet fremstå helt nøgent og sårbart. Derfor skal der påføres en beskyttende gulvbehandling af en eller anden art. Mulighederne er mange, og der er flere forskelige faktorer der spiller ind når der skal vælges overflade. Skal det være lyst eller mørkt, blankt eller mat og så videre. I enhver større farvehandel eller byggemarked kan du se prøver på de forskellige former for gulvbehandling, og derved danne dig et indtryk af de mange muligheder. Vi tilbyder blandt andet:

  • Oliebehandling
  • Lakering
  • Voksbehandling
  • Ludbehandling
  • Sæbebehandling

I enkelte tilfælde er det nødendigt med en gulvafhøvling, især ved gulve som er fuldmalet, skævt, slidt, ridset eller har en fernisbelægning.

En gulvafhøvling udføres også når der skal rettes op på skævheder, samt steder hvor en gulvafslibning alene ikke kan klare opgaven.

Med en gulvafhøvling fjernes der nogle millimeter af selve gulvoverfladen alt afhængig af skævheden i gulvet.

Gulvafslibning eller gulvafhøvling?

En gulvafhøvling kan ikke stå alene, idet den giver gulvet en meget ru overflade uden finish. Derfor skal et afhøvlet trægulv altid afslibes efterfølgende for at skabe den rette overflade. Modsat en gulvafhøvling hvor gulvoverfladen skrælles af med knive, så anvendes der sandpapir ved en afslibning. Her startes der med en grov sandpapir, som så bliver skiftet til en finere og finere for til sidst at afslutte med den helt fine korn 120. Herefter afslibes alle kanter med en kantsliber, som også klare hjørner og kanter samt under radiatorer. Herefter får man en glat og ensartet overflade over hele gulvfladen. Kontakt og gerne for yderligere information og lad os udføre din næste gulvafslibning København.

gulvafslibning københavn